Kako naručiti?

Kako naručiti? Naručiti proizvod(e) putem našeg webshopa vrlo je jednostavno i lako.

Pored svakog proizvoda stoji obavijest o raspoloživosti:

– Na stanju (dostupno odmah) 
– U dolasku (sa naznačenim datumom raspoloživosti/početka prodaje)  
– Po narudžbi (sa naznačenim službenim datumom izlaska proizvoda) 

Pojedini artikli (osim onih koji su u statusu “po narudžbi”) na našoj stranici su na stanju i raspoloživi za isporuku odmah.
Oni artikli koji su u statusu dolaska unutar maksimalno mjesec dana imaju preko slike oznaku “U dolasku” sa jasno naznačenim datumom raspoloživosti. Ukoliko artikl nosi napomenu “Po narudžbi”, molim da nas prije narudžbe kontaktirate putem elektronske pošte.


Kada proizvod nije raspoloživ i nemamo točnu informaciju kada ga je moguće dobaviti, tada je to jasno naznačeno na stranici proizvoda.

Kako naručiti? Prvi korak…

Narudžbu započinjete odabirom željenog proizvoda (pronađite ga u odgovarajućoj kategoriji ili jednostavno upišite ključnu riječ u tražilicu u zaglavlju) kojeg ubacujete košaricu. Ukoliko kupujete više proizvoda odjednom, pronalazite ih na isti način i također ubacujete u košaricu. Kada ste odabrali posljednji proizvod, odlazite na ikonu košarice u gornjem desnom kutu stranice te idete na “Plaćanje”.
Ako međutim, želite pregledati košaricu prije plaćanja, odabirete opciju “Vidi košaricu” koja se također opcionalno pojavljuje pored gumba KUPI na naslovnoj stranici nakon što ste kliknuli da bi kupili/naručili neki proizvod.
(NAPOMENA: na mobilnoj verziji stranice nije moguće direktno krenuti na korak “Plaćanje”, već je korak “Vidi košaricu” obvezan).

Drugi korak…

Ukoliko ste odabrali da želite pregledati košaricu, unutar nje imate mogućnost odabira na koji način želite preuzeti naručeno:
⇒ putem dostavne službe ili
⇒ osobnim preuzimanjem u našem skladištu u Osijeku
Nakon što ste odabrali način preuzimanja, gumbom “Kreni na plaćanje” prelazite na dio gdje ispunjavate podatke koji su nam potrebni za brzu i kvalitetnu isporuku naručenih proizvoda (skrećemo pažnju na unos ispravne e-mail adrese kako bi mogli dobiti naknadne e-mail obavijesti vezane za status Vaše narudžbe).
Nakon toga odabirete način plaćanja:
⇒ Uplatom na transakcijski račun

Ukoliko ste prvobitno odmah na ikoni košarice na naslovnoj stranici odabrali opciju “Plaćanje” – ovo je ekran koji Vam se odmah otvara prilikom naručivanja, te na njemu također imate opciju odabira načina na koji želite preuzeti naručeno – putem dostave ili osobno.
(NAPOMENA: na području grada Osijeka ne vršimo dostavu).

Treći korak…

Obvezna polja koja treba ispuniti su označena zvjezdicom (polje Ime poduzeća se odnosi na pravne osobe koje žele izdavanje VP/R-1 računa – fizičke osobe ga ostavljaju praznim).
Da bi mogli završiti narudžbu morate potvrditi da ste upoznati sa našim Općim uvjetima Poslovanja i Politikom privatnosti.
U ovom zadnjem koraku imate mogućnost dodati eventualnu napomenu (bilo kao pitanje, bilo kao naznaku da se paket npr. dostavlja na Vaše radno mjesto i sl. U slučaju da kupujete kao pravna osoba, tu upisujete OIB i ostale podatke svoje tvrtke), te upisati adresu dostave u slučaju da je različita od adrese platitelja/naručitelja.

Proces kupnje je opisan ako kupnju vršite kao tzv. Gost. Međutim, kupnju možete izvršiti i kao Registrirani korisnik, a sama registracija pruža dodatne mogućnosti, kao što su:

  • Brži proces izvršavanja budućih narudžbi
  • Provjera statusa vaše narudžbe
  • Pregled prošlih narudžbi
  • Izmjena podataka korisničkog računa
  • Izmjena lozinke
  • Spremanje dodatne adrese za dostavu

Registrirati se možete direktno prije kupnje u glavnom izborniku po opcijom “PROFIL” ili prilikom procesa kupnje nakon što unesete svoje podatke ako odaberete opciju otvaranja korisničkog računa.

Četvrti korak…

Nakon što je proces narudžbe gotov na našoj WEB sranici, pričekajte dolazak naše ponude za plaćanje. Za ovaj proces potrebno je par sati ili najkasnije slijedeći radni dan.


Vaš posao oko narudžbe je tada završen, jedino što Vam preostaje jest u udobnosti svoga doma čekati isporuku proizvoda koji ste naručili – a to je u pravilu dva radna dana za sve narudžbe zaprimljene do 13.00h tekućeg radnog dana – više o vremenu slanja, isporuci i rasporedu vožnje GLS dostavne službe možete pročitati ⇒ OVDJE. Kretanje svakog paketa moguće je pratiti putem interneta, na službenim stranicama GLS-a na slijedećoj adresi: https://gls-group.eu/HR/hr/pracenje-posiljke

Ukoliko trebate pomoć oko narudžbe, na raspolaganju smo Vam.

Kontakt podatke možete naći na linku – Kontakt podaci